Portal tot 24 mei gratis te downloaden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Niet alleen is Portal gratis voor het PC-platform, maar met deze promotiestunt wordt de game ook voor het eerst voor de Mac gelanceerd. Gebruikers van Apple's computer kunnen zo voor het eerst de unieke puzzelgameplay van Valve's cultkla ieker ervaren, waarbij een apparaat tot hun beschikking staat dat portalen kan maken die als in- of uitgang dienen en daar omheen allerlei intelligente puzzels biedt.

Portal 2

De promotie zal ongetwijfeld te maken hebben met het reeds aangekondigde Portal 2, dat aan het einde van het jaar verschijnt. Door deze gratis release van de eerste game, probeert Valve gamers alvast warm te maken voor het vervolg, dat naast de PC ook op de Xbox 360 en PlayStation 3 uit moet komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou