Portal krijgt wellicht eigen LEGO-set | Gamer.nl

Portal krijgt wellicht eigen LEGO-set | Gamer.nl

Naast Ghost Recon: Wildland was er nog een nieuwe game die werd aangekondigd tijdens de persconferentie van Ubisoft. Niemand minder dan Jason Vanderberg (Vlaamse wortels) is verantwoordelijk voor For Honor! Voor de mensen die hem niet kennen, dit is de meest bad ass game-ontwikkelaar op aarde, die voorheen verantwoordelijk was voor Red Steel. Het tijdperk Wii is echter voorbij en dus is de man weer klaar voor het echte werk. Met For Honor wil hij een nieuw genre cre&#235ren en hoewel ik het daar niet helemaal mee eens ben, ga je wel opnieuw leren gamen met dit spel.

Deze site is onder meer bedoeld om de intere e in verschillende LEGO-ideeën te peilen. Fans kunnen bijvoorbeeld hun steun voor een project kenbaar maken via de Support-knop. Als een project 10.000 keer gesupport is, dan wordt het door een officiële Lego-jury in behandeling genomen.

De Portal-set bestaat uit drie verschillende bouwwerken: GLaDOS' Chamber, Modular Testing Chamber en Portal Puzzle Board Game. In de set zijn onder meer turrets, de Portal Gun, Chell en Wheatley en de Companion Cube opgenomen. Op dit moment heeft het Portal-project 4.115 Support-stemmen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou