Portal 2 verkoopt 3 miljoen keer | Gamer.nl

Portal 2 verkoopt 3 miljoen keer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Portal 2 is onderdeel van het Half-Life-universum. De puzzelgame speelt zich honderden jaren na het eerste deel af, kort na de gebeurteni en in Half-Life 2. Wederom speelt de game zich af in het laboratorium van Aperture Science, dat inmiddels is aangetast door de natuur. Hier moet de speler als Chell, die lange tijd kunstmatig in slaap is gehouden, allerlei puzzels oplo en om langs verschillende gebieden te komen.

Daartoe krijgt de speler de beschikking over een portaalgeweer. Wanneer de speler op twee verschillende muren een portaal schiet, kan hij het ene portaal ingaan, om direct uit het andere te stappen. Op deze manier moet de speler puzzels oplo en om van punt a naar punt b te komen. In de multiplayermodus gaan twee spelers in de vorm van robots gezamenlijk de uitdaging aan om puzzels op te lo en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou