Portal 2 twee maanden uitgesteld | Gamer.nl

Portal 2 twee maanden uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De naam van het persbericht luidt 'Het maken van games is lastig' en noemt Portal 2 als de titel van Valve die bij elkaar het minste vertraging heeft opgelopen. De ontwikkelaar verzekert dat de kwaliteit van het spel baat heeft bij de vertraging. Wel loopt het bedrijf daardoor de kans mis om voor het eerst in de geschiedenis via een persbericht aan te kondigen dat een game uitgesteld wordt om deze slechter te maken, aldus Valve.

De singleplayer van Portal 2 zou ongeveer twee keer zo lang moeten worden als die van zijn voorganger. Daarnaast heeft Valve de nadruk gelegd op de coöperatieve multiplayer, die met twee keer zoveel portalen werkt en daardoor de weg vrijmaakt voor een hele nieuwe verzameling aan puzzels. Portal 2 verschijnt voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou