Portal 2-mod krijgt trailer, komt voor 31 maart uit | Gamer.nl

Portal 2-mod krijgt trailer, komt voor 31 maart uit | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De mod is in drie jaar tijd gemaakt door acht Portalfans en kreeg recentelijk het groene licht op Steam Greenlight. De mod zal gratis te downloaden zijn via Steam, maar vereist wel een kopie van Portal 2. Het spel maakt namelijk gebruik van a ets uit deze game. De geplande release is het eerste kwartaal van 2015, voor 31 maart dus.

De hoofdpersoon van de mod is niet langer Chell uit Portal 1 en 2, maar een nieuw personage genaamd Mel. Zij was eerst gepland als protagonist van Portal 2, maar werd later vervangen door Chell. Ook speelt een nieuwe Personality Core een rol, vergelijkbaar met Wheatley uit Portal 2.

De mod bevat twintig nieuwe maps en een eigen verhaal. Elementen uit Portal 2 zoals de Repulsion en Propulsion Gel, evenals de Light Beam en Excursion Funnel keren terug in de mod. Het spel draait nog steeds om puzzels die op te lo en zijn door gebruik te maken van portals. Spelers kunnen deze op speciaal daarvoor bedoelde oppervlakken schieten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou