Pornhub maakt jaarlijkse console-cijfers bekend | Gamer.nl

Pornhub maakt jaarlijkse console-cijfers bekend | Gamer.nl

De jaarlijkse cijfers van Pornhub maken bekend dat PlayStation 4 de console is waarop de website het vaakst bezocht wordt.

Pornhub maakt zelf de cijfers bekend op de website. Onder de categorie 'Traffic by Game Consoles' vinden we een overzicht van hoe vaak welke console relatief gebruikt wordt op de pornowebsite te bezoeken.

PlayStation 4 blijkt koploper te zijn met 56% van alle consolebezoekjes aan Pornhub. Xbox One volgt met 32%, waarna andere consoles significant minder gebruikt lijken te worden. Opvallend genoeg is er een 110% stijging van mensen die hun Nintendo 3DS gebruiken om seksfilmpjes te kijken en slechtst een kleine daling in PlayStation Vita-gebruikers.

Pornhub

Daarbij is er ook een overzicht van meest opgezochte gamepersonages, overigens niet allemaal onder het menselijk ras vallen. Overwatch en Pokémon worden als games het meest opgezocht, hoewel veel Pokémon-personages uit het onderstaande overzicht niet uit een game komen, maar uit de Pokémon-tv-serie. D'Va wint de prijs voor meest bekeken gamepersonages op Pornhub.

Pornhub game characters
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou