Pokémon Unite verschijnt in Juli voor Nintendo Switch

Pokémon Unite verschijnt in Juli voor Nintendo Switch

Pokémon Unite verschijnt in juli voor Nintendo Switch. Dat onthullen Tencent en The Pokémon Company middels een nieuwe trailer.

De Android- en iOS-versie van de game lanceert in september. Vanaf die maand ondersteunt de game ook cross-play, en cross-save indien spelers inloggen met hun Nintendo-account of Pokémon Trainer Club-account. Voor het spelen van de game is geen Nintendo Switch Online abonnement benodigd.

Onderstaande trailer geeft een betere blik op de free-to-play multiplayer online battle arena-game (moba). Daarin vechten spelers in teams van vijf tegen elkaar om controlepunten te veroveren en wilde pokémon te verslaan en te vangen. Wilde pokémon kunnen tijdens wedstrijden ook worden gevangen, en evolueren naarmate ze meer ervaringspunten verdienen. Tot slot beschikt elke pokémon over één sterkere Unite-aanval per potje.

In Japan verscheen ook een overzichtstrailer die de gameplay verder uitlicht.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kan wel leuk zijn als spel, maar (en al word het bijna onmogelijk) ik probeer Tencent te vermijden, vooral door spul zoals dit https://thefederalist.com/2021/06/16/china-quickly-passes-new-law-hoovering-up-private-data-that-could-include-yours/

0

@Tad begrijp jou heel goed. Denk alleen dat het niet alleen China is dat het doet. Maar blijft gissen. Desondanks blijf ik ook van deze studio weg hoor.

0

@Fredjansma Zeker niet alleen en tegelijkertijd kan je niets met 100% zekerheid meer zeggen met hoe het nieuws is, maar ik ben wel bereid te geloven dat China iets meer werk kampen voor populatie groepen gaande heeft dan Rusland nog goelags heeft. Sorry voor de afleiding van de schattige pokémon

0

*juli

0

Aanbevolen voor jou