'Pokémon op Switch krijgt real-time gevechten' | Gamer.nl

'Pokémon op Switch krijgt real-time gevechten' | Gamer.nl

Volgens Chinese bronnen zou de nieuwe Pokémon-game op de Switch voor het eerst in de hoofdserie real-time gevechten krijgen.

De website Pokejungle meldt dat Chinese bronnen die al eerder correcte informatie hebben gelekt meer weten over de aankomende Pokémon-game voor de Switch. De game, die op E3 dit jaar werd aangekondigd maar nog niet is getoond, zou namelijk al vertaald worden in China, waardoor er meer details zijn over de gameplay in het spel.


De grootste verandering is dat gevechten in het spel zich in real-time zouden afspelen, in plaats van turn-based zoals in voorgaande Pokémon-games. Dit vernieuwde, versimpelde gevecht ysteem wordt vergeleken met de Digimon World-games, waarin moves nog altijd via een menu worden gekozen.

Verder zouden er geen nieuwe Mega Evolutions in de game zitten en keren de Z-Moves terug, die via het bewegen van de Joy-Cons geactiveerd zouden kunnen worden. De regio waarin de Pokémon-game zich afspeelt zou geïnspireerd zijn door Spanje of Italië. Tot slot melden de bronnen dat de game eind 2018 of begin 2019 zou verschijnen op de Switch. De geruchten zijn nog niet bevestigd; Nintendo heeft nog geen details vrijgegeven over de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou