Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX krijgt automodus

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX krijgt automodus

href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/pokemon-mystery-dungeon-rescue-team-dx-voor-switch-aangekondigd/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX</a>krijgt onder andere een automatische modus. Dat laat Nintendo in een persbericht weten.

Wanneer spelers deze modus met de L-knop inschakelen, wandelen de pokémon zelf rond in de kerker tot ze een vijand treffen. Tijdens gevechten is het ook mogelijk om een automatische aanval uit te voeren met de A-knop, in plaats van één van de vier aanvallen te kiezen.

Daarnaast kunnen spelers met acht andere pokémon door een kerker spelen, in plaats van de gebruikelijke drie metgezellen. De extra pokémon bevinden zich ergens in de random spelwereld en zullen zich aansluiten bij het avontuur. Tot slot kunnen verslagen spelers zich laten redden door andere spelers, of pokémon uit hun eigen reddingsteam.

De veranderingen zijn volgens Nintendo vooral bedoeld om beginnende spelers op weg te helpen. Uit de demo, die nu beschikbaar is in de Nintendo eShop, blijkt ook dat spelers onder andere bij aanvang van de game zelf een pokémon kunnen kiezen, in plaats van verplicht de pokémon te moeten kiezen die bij hen past.

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX verschijnt op 6 maart voor Nintendo Switch. Gisteren werd ook de uitbreidspas voor Pokémon Sword en Shield aangekondigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zit ook al in de demo. Die ik overigend behoorlijk vond tegenvallen. Had iets meer een remake verwacht maar zelfs de muziek is identiek (als je het mij vraagt) en ik weet niet zo goed wat ik van de graphics stijl moet vinden. Krijg beetje mobile-game vibes hier en het was pas echt een drama als je het docked speelt. Zo wazig/blurry, is bijna een grap. Toen ik de aankondiging las was ik behoorlijk hyped. Toen ik de trailer zag dacht ik hm oke. Toen ik de demo speelde dacht ik meh.

0

Aanbevolen voor jou