Update: Pokémon Masters komt niet naar Nederland

Update: Pokémon Masters komt niet naar Nederland

Update: Pokémon Masters komt niet naar Nederland blijkt uit de reactie van de klantenservice op de vraag van een consument. Dit komt wellicht door de lootbox-regeling waardoor ook Gears Pop! niet naar Nederland komt.

Origineel bericht:

Pokémon Masters is vanaf 29 augustus beschikbaar voor iOS en Android-apparaten.

Pokémon Masters speelt zich af op een eiland genaamd Pasio , pokémon en trainers hebben hier een speciale connectie en worden ook wel 'sync pairs' genoemd. De speler kan andere duo's ontmoeten en zo een team vormen om daarmee het Pokémon Masters League-toernooi te winnen.

De gevechten zijn drie tegen drie, de speler kan beginnen aan het toernooi wanneer deze een team gevormd heeft. Om mee te kunnen doen aan de Pokémon Masters dient de speler eerst badges verzamelen. Deze badges kunnen worden verdiend door met andere trainers te strijden.

De duo's bestaan onder andere uit Red met Charizard, Blue met Pidgeot en Cynthia met Garchomp. Nieuwe duo's kunnen verkregen worden door middel van het 'sync pair scout-systeem', hiervoor worden gems gebruikt. deze gems worden bijvoorbeeld als beloning gegeven voor het voltooien van missies. Bij de release van de game zullen er 56 duo's beschikbaar zijn.

Naast het hoofdverhaal vinden er ook evenementen plaats. In een recente video van DeNA, genaamd: 'Pokémon Masters News #1', wordt er meer verteld over deze toekomstige evenementen.

Het 'Reach for the Top-event' is een voorbeeld van zo'n evenement, bij dit evenement gaat de speler op avontuur met een andere trainer, om wie het verhaal draait. Tijdens het evenement zijn er ook speciale missies beschikbaar, wanneer de speler een evenement/missie afrondt krijgt hij/zij gepaste beloningen. Het Reach for the Top-evenement is vanaf 2 september beschikbaar, waarbij het verhaal draait om Blue.

Verder wordt de lancering gevierd met een gift aan de spelers door middel van login-bonussen en speciale missies.

Watch on YouTube
Pokemon masters
Pokemon masters
Pokemon masters
Watch on YouTube

Pokémon Masters is vanaf 29 augustus beschikbaar voor iOS en Android-apparaten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Denk wel dat ik het ga proberen, kan alleen niet vinden aan welke eisen de tel moet voldoen?

0
test

@xXDannyNLXx de game is ook niet te vinden in de Nederlandse app store. Gemaild naar de makers en dit stuurde ze terug: With respect to your inquiry, unfortunately, we regret to inform you that the game is not planned to be released in the Netherlands Erg jammer!

0

@Ayava maar dat is niet heel moeilijk te omzijlen hoor :p apk file heb je zo gevonden ;)

0

Goh... Ik had gedacht dat de trailers van NBA 2K20 ondertussen wel weer eens nieuws mochten zijn. Maar een game die niet eens hier komt is schijnbaar groter nieuws...

0

Aanbevolen voor jou