Prijzen voor cloud-app Pokémon Home onthuld

Prijzen voor cloud-app Pokémon Home onthuld

De clouddienst-app Pokémon Home waarin spelers pokémon kunnen verzamelen en op kunnen slaan komt in februari uit. Met behulp van deze app kunnen gebruikers straks hun pokémon uit bepaalde games beheren en ruilen.

De app ondersteunt een aantal Pokémon-games: Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon: Let’s Go, Pikachu, Pokémon: Let’s Go Evee. De pokémon die worden opgeslagen in Pokémon Home kunnen dan ook worden overgebracht naar spellen die deze pokémon ondersteunen. De voorwaarde is dus dat de pokémon die overgezet wordt wel moet bestaan in de desbetreffende game. De Switch-games kunnen gekoppeld worden via Switch-versie van Home. Alle beestjes die een speler in Pokémon Home plaatst, worden opgenomen in de Nationale Pokédex, evenals de Mega Evoluties en Gigantamax-vormen van bepaalde pokémon.

pokemon home

Er is ook een iOS- en Android-app voor Pokémon Home beschikbaar, die door middel van het Nintendo-account wordt gekoppeld aan de Switch-applicatie. Gebruikers die een premium abonnement nemen, krijgen ook de mogelijkheid om met behulp van Pokémon Bank, een 3DS-applicatie, pokémon uit 3DS-games over te zetten naar Pokémon Home. De premium optie voor de Nintendo Switch kost 2.99 euro per maand, 4.99 per drie maanden en 15.99 euro per jaar. De kosten voor iOS- en Android-apparaten liggen iets hoger, 3.49 per maand, 5.49 euro per drie maanden en 17.99 euro per jaar. De verschillen bij beide versies zijn in de onderstaande tabel te zien.

 

Pokémon die de speler in de Wonder Box plaatst kunnen geruild worden met andere gebruikers, het aantal Wonder Box-slots hangt af van het abonnement. De Global Trade System biedt spelers de optie om aan te geven welke wezens zij willen hebben en welke ze willen ruilen. Met Room Trade kunnen spelers een kamer creëren (mits ze het premium abonnement hebben, anders kunnen ze alleen deelnemen aan een bestaande kamer) en met mensen in deze kamer hun pokémon ruilen. Met Friend Trade gaat dit direct met mensen die de gebruiker als een vriend heeft toegevoegd.

Pokémon Home komt ergens in februari uit voor iOS- en Android-apparaten en de Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Afschuwelijke ontwikkeling als je het mij vraagt. Maar goed, dit soort taferelen ontkom je moeilijk aan anno 2020

0
test

Lekker bezig Nintendo!! 😁 $$$€€€¥¥¥ Dit is nog best goedkoop in vergelijking met Mario kart mobie 40 euro voor diddy kong 😂

0
test

@TommyNL serieus diddy Kong had ik in het begin al unlocked.

0

Aanbevolen voor jou