Update voor Pokèmon Go brengt Valentijnsdag en bugfixes naar trainers | Gamer.nl

Update voor Pokèmon Go brengt Valentijnsdag en bugfixes naar trainers | Gamer.nl

Een nieuwe Pokèmon Go-patch brengt het Valentijnsdag-evenement en bugfixes naar de mobiele verzamelgame.

Tijdens het Pokèmon Go-evenement zijn er extra veel Luvdiscs en Chanseys te vinden in het wild. Bovendien krijgen spelers drie keer zoveel Stardust voor het vangen van een van deze twee pokèmon. Tenslotte bevestigen fans op Twitter dat er nu ook shiny Luvdiscs te vinden zijn. Shiny Luvdiscs zijn niet officieel aangekondigd, dus dat was een aangename verra ing voor de spelers.

Luvdisc is onderdeel van de derde generatie, die hun debuut maakten in Pokémon Ruby en Sapphire. Deze werden in de eerste week van december geïntroduceerd in Pokémon Go. Chansey is daarentegen een van de originele 151 van de eerste generatie.

Stardust kan gebruikt worden om pokèmon sterker te maken. Door het te selecteren en dan op 'Power Up' te drukken kunnen de levenspunten en aanvalskrachten van pokémon verhoogd worden. Dit kan met Candy of Stardust, het verschil zijnde dat elke pokèmon een specifiek soort Candy heeft die alleen daarvoor gebruikt kan worden terwijl Stardust universeel te gebruiken is voor alle verzamelde wezens.

Er zijn nog geen patchnotes voor Pokèmon Go versie 0.91.2 voor Android of 1.61.2 voor iOS. Wat ze dus precies verbeteren of verwijderen is daarom vooralsnog onbekend, maar mogelijk wordt er iets gedaan aan een bug die ervoor zorgt dat spelers animaties voor het vangen van Pokèmon over kunnen slaan. Wel is de update al te downloaden in de respectievelijke app stores.

Pokémon Go Valentijnsdag
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou