Vecht vanaf volgend jaar online in Pokémon Go

Vecht vanaf volgend jaar online in Pokémon Go

Vanaf volgend jaar kunnen Pokémon Go-spelers eindelijk tegen trainers van over de hele wereld vechten. Ontwikkelaar Niantic heeft href="https://pokemongolive.com/post/gobattleleague-announcement" rel="noopener noreferrer" style="font-weight: bold;" target="_blank">aangekondigd </a>datde Pokémon Go Battle League begin 2020 gaat beginnen.

Vorig jaar introduceerde Niantic de Trainer Battle-modus, hier kunnen spelers het ook tegen elkaar opnemen, maar alleen als ze dichtbij elkaar zijn of als trainers elkaar toevoegen aan hun vriendenlijst. Niantic borduurt met de Go Battle-modus dus verder op de Trainer Battle-modus.

De optie om tegen willekeurige spelers van over de hele wereld te kunnen spelen komt voor veel Pokémon Go-fans als broodnodig. De optie om tegen je vrienden te kunnen spelen is leuk, maar dat heb je op een gegeven moment wel gezien. Daarnaast kom je op straat nou niet bepaald snel andere Pokémon Go-trainers meer tegen.

Veel heeft Niantic nog niet bekendgemaakt over die nieuwe multiplayer-optie. Het enige wat de ontwikkelaar naast de onthulling heeft vrijgegeven is dat spelers per rang ingedeeld worden en dat de modus competitief gespeeld kan worden. Verder geeft de maker van de hitgame aan dat ze binnenkort meer details vrijgeven en dat er spoedig een gedetailleerde video over de nieuwe multiplayer-modus verschijnt.

De Pokémon Go Battle League ergens begin 2020 van start.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Komen ze ook een paar jaar te laat mee ofnie

0
test

@rpenning De Battle-modus is er nog niet heel lang maar een echte beloning om het te doen is er nog niet dus het is niet zo heel gek dat ze deze feature uitbreiden

0
test

Ik speel t nog elke dag, en het leukste blijft toch om de monstertjes te verzamelen!

0

Aanbevolen voor jou