Pokémon Go krijgt deze week pokémon uit Gold en Silver | Gamer.nl

Pokémon Go krijgt deze week pokémon uit Gold en Silver | Gamer.nl

Pokémon Go krijgt deze week een grote update, waarin meer dan tachtig nieuwe monsters worden toegevoegd.

Dat heeft ontwikkelaar Niantic bekendgemaakt volgens Polygon. De nieuwe pokémon die worden toegevoegd verschenen origineel in Pokémon Gold en Silver voor de Game Boy.

Naast de nieuwe pokémon zal de update ook een aantal nieuwe voorwerpen introduceren. Speciale evolutievoorwerpen moeten helpen om monsters te transformeren.

De ontwikkelaar heeft twee nieuwe be en aan het spel toegevoegd. De Nanab-bes zal een wilde Pokémon langzamer maken, zodat hij makkelijker te vangen is. De Pinap-bes zorgt ervoor dat de speler twee keer zoveel snoep vangt na de vangst van een Pokémon.

Niantic voegde eerder al een aantal baby-pokémon toe uit dezelfde generatie van de tachtig nieuwe pokémon. Vermoedelijk zijn de legendarische pokémon uit Gold en Silver nog niet in de update te vangen.

Geruchten wijzen al langer op grote updates voor Pokémon Go. Zo zou Niantic van plan zijn een ruilmodus toe te voegen en moeten spelers op termijn tegen elkaar vechten. Deze functies zitten echter nog niet in de update die deze week verschijnt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou