Pokémon Go gaat vangen van types pokémon makkelijker maken | Gamer.nl

Pokémon Go gaat vangen van types pokémon makkelijker maken | Gamer.nl

Een update voor Pokémon Go moet het makkelijker maken om bepaalde types pokémon te vangen.

Dat heeft ontwikkelaar Niantic bekendgemaakt. Spelers zijn al langer in staat speciale medailles te verdienen door een bepaald aantal van een type pokémon te vangen. Een software-update zal ervoor zorgen dat deze badges het vangen van dit type pokémon makkelijker maken.

Een speler met de Swimmer-medaille zal hierdoor sneller een water-pokémon vangen. Hoe hoger de rang van de medaille, hoe groter de vangkans. Bij pokémon van meerdere types, wordt het gemiddelde van twee medailles gebruikt.

Het vangen van pokémon moet hierdoor makkelijker worden naarmate iemand langer speelt. Op het moment wordt vangen juist op termijn moeilijker, omdat spelers van hogere levels sterkere monsters tegenkomen.

Het is nog onduidelijk wanneer de vergrote vangkans precies aan het spel zal worden toegevoegd. Volgens Niantic verschijnt de update “binnenkort”.

De makers van Pokémon Go voegen langzamerhand nieuwe functies toe aan het spel. Zo is het sinds kort mogelijk om een favoriete pokémon in het spel mee te laten wandelen.

Door NU.nl

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou