Pokémon Go binnen enkele dagen naar Nederland | Gamer.nl

Pokémon Go binnen enkele dagen naar Nederland | Gamer.nl

Pokémon Go komt binnen enkele dagen uit in Europa en Japan. Dat meldt The Wall Street Journal op basis van bronnen die bekend zijn met de plannen voor de game.

Pokémon Go kwam vorige week uit in Australië, Nieuw-Zeeland en later ook de Verenigde Staten. Daar werd de applicatie zo populair dat de servers het meerdere keren begaven, leidend tot een uitstel van de app in andere regio's. Er was vooralsnog geen releasedatum bekendgemaakt voor de game in Nederland.

The Wall Street Journal meldt vandaag dat Pokémon Go "binnen enkele dagen" verschijnt in Europa en Japan. Deze informatie zou zijn verstrekt door bronnen die op de hoogte zijn van de plannen rondom de applicatie.

De game, waarmee spelers in het echt pokémon kunnen vangen door middel van augmented reality, is immens populair. Het aandeel van Nintendo is gestegen met bijna 25 procent door het plotselinge succes van de mobiele game.

Hoewel Pokémon Go nog niet officieel verkrijgbaar is in Nederland, kan de applicatie wel alvast gedownload worden door een omzeiling.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou