Pokédex 3D beschikbaar bij lancering eShop | Gamer.nl

Pokédex 3D beschikbaar bij lancering eShop | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Pokédex 3D is een digitale versie van de Pokédex waarin spelers alle Pokémon uit Pokémon Black en White kunnen verzamelen. De applicatie levert informatie over deze wezens, zoals wanneer ze evolueren en welke vaardigheden ze in welk level leren. Pokédex 3D wordt geleverd met zestien Pokémon. De Pokémon zijn elk in 3D te bekijken en kunnen via augmented reality-technieken in 3D-foto's worden geplaatst.

Pokémon worden verzameld door QR-codes te scannen of door data uit te wi elen met andere Pokémon-liefhebbers. Pokédex 3D maakt daarbij gebruik van SpotPa en StreetPa . Via SpotPa kunnen spelers dagelijks maximaal drie nieuwe Pokémon verzamelen. Het uitwi elen van data met vrienden gaat hoogstwaarschijnlijk via StreetPa werken, al is dat nog niet door Nintendo bevestigd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou