PlayStation Plus vanaf vandaag verkrijgbaar | Gamer.nl

PlayStation Plus vanaf vandaag verkrijgbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast de mogelijkheid om een bestaand PSN-account uit te breiden met een PlayStation Plus-abonnement, voegt de nieuwe update ook de mogelijkheid toe gemakkelijk foto's te uploaden naar Facebook en Picasa. Ook fotoalbums op deze profielwebsites kunnen met de PlayStation 3 na de update gemakkelijk doorgebladerd worden.

Daarnaast komt met de nieuwe firmware-update ook de mogelijkheid beschikbaar om video's te bewerken en deze vervolgens te uploaden naar Facebook en YouTube. Tevens kan er voor gekozen worden producten op PlayStation Store van een beoordeling te voorzien. Als laatste kunnen PS3-eigenaren er nu voor kiezen het stroomverbruik van het systeem te beperken. Na de update zal de console zichzelf overigens na twee uur aan inactiviteit uitschakelen, tenzij dit anders wordt ingesteld.

PlayStation Plus

Gebruikers van PlayStation Plus kunnen minstens vier gratis spellen per maand downloaden, waaronder één PSN-spel, twee Mini's en één PlayStation-kla ieker. Ook kunnen gebruikers iedere maand twee dynamische thema's en twee premium avatars downloaden, evenals exclusieve downloadbare content. De korting die PlayStation Plus biedt op bepaalde content zal variëren van 20 tot 50 procent. Wie zich tu en 29 juni en 3 augustus abonneert op de service kan tevens gratis LittleBigPlanet voor de PlayStation 3 downloaden. PlayStation Plus kan betaald worden via de reeds beschikbare methodes, namelijk met een creditcard of PSN-kaart en gaat 49,99 euro kosten voor een jaar, of 14,99 euro voor drie maanden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou