PlayStation Plus-content juli bekend | Gamer.nl

PlayStation Plus-content juli bekend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

PlayStation Plus-leden krijgen onder meer korting op de zomeropruiming die uitgever Electronic Arts houdt in de PlayStation Store. Zij krijgen 50 procent korting op Shank, Dead Space Ignition, DeathSpank, DeathSpank: Thongs Of Virtue, The Fancy Pants Adventures, Tetris, MicroBot, Spare Parts, 3 on 3 NHL Arcade en Madden NFL Arcade. Van de prijs van Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters Course Bundle: Eagle Pack gaat 40% af. Ubisofts Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 is gratis uit te proberen in een trialversie.

Wekelijkse update

Naast de Plus-content is ook de wekelijkse PlayStation Store-update bekendgemaakt. Alle bovengenoemde EA-games zijn afgeprijsd, zij het in mindere mate dan voor Plus-leden. Ook is de Uncharted 3-multiplayerbèta vanaf deze week voor iedereen te downloaden. Onder de nieuwe downloadbare games bevindt zich onder meer Sega Rally Online Arcade (7,99 euro) en Spelunker HD (9,99 euro). De PSone Cla ic van deze week is Gex: Deep Cover Gecko, dat voor 9,99 euro te koop is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou