PlayStation overweegt mogelijk advertenties in free-to-play-games

PlayStation overweegt mogelijk advertenties in free-to-play-games

Sony overweegt mogelijk advertenties te plaatsen in free-to-play-games op PlayStation-consoles.

Business Insider meldt dat het met drie mensen heeft gepraat. Zij claimen dat Sony op dit moment onderzoekt hoe het ontwikkelaars kan motiveren free-to-play-games te maken. 

Op dit moment zou het alleen mogelijk zijn om te adverteren in menu's op PlayStation, bijvoorbeeld voor uitgevers en ontwikkelaars om hun games in de PlayStation Store te adverteren. Sony zou echter samenwerken met partners die het mogelijk moeten maken om advertenties in-game te tonen. Dit zou echter wel op een natuurlijke manier moeten gebeuren - bijvoorbeeld via reclameborden in sportgames.

Sony zou al zo'n anderhalf jaar onderzoek plegen en het eind dit jaar willen uitrollen. Spelers die advertenties afkijken zouden daarbij beloond kunnen worden met in-game items.  Eerder deze week publiceerde Business Insider een soortgelijke reportage over Microsoft.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hahahahaha...oh man, cue de Sony fanboys die nu komen gillen dat Sony dit niet van Microsoft heeft gekopieerd maar al eerder van plan was. Classic dit, nog geen week geleden een bericht dat Microsoft dit van plan was en het gegil van de Sony fanboys was niet van de poes. Accepteer gewoon dat ze van elkaar jatten en zelf ook net zo hard innoveren. Overigens zou het natuurlijk net zo goed kunnen zijn dat Sony dit als eerste aan het onderzoeken was, maar wie de fuck cares.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Liquidshake Er staat toch geen datum in dat bericht over Microsoft. Ik vind het gewoon grappig dat dit bericht vlak na het bericht over Microsoft komt en dus de indruk wekt dat Microsoft er langer aan werkt. Maar zoals ik ook in mijn laatste alinea zeg; het maakt geen fuck uit.

0
test

Hahaha ik zei het toch!!!

0

Aanbevolen voor jou