PlayStation Now komt deze maand met vijf nieuwe spellen | Gamer.nl

PlayStation Now komt deze maand met vijf nieuwe spellen | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Spellen die deze maand kunnen worden gespeeld zijn Infamous 2, Twisted Metal, R-Type Dimensions, Alone in the Dark: Inferno en Operation Flashpoint: Red River.

Voor degene die nog niet bekend zijn met PlayStation Now. PlayStation Now is een service voor de PlayStation 4 waarvoor je een vast bedrag per maand betaald. Hiervoor krijg je toegang tot een bibliotheek van honderden PS3 spellen. Het abonnement is op het moment alleen beschikbaar voor de PlayStation 4. Je kunt de spellen dan streamen naar je spelcomputer. Als je de spellen individueel wil huren dan kan dit op de PlayStation 3, Vita en Vita TV.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou