PlayStation Network-activiteit op 90 procent | Gamer.nl

PlayStation Network-activiteit op 90 procent | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony's Jack Tretton sprak het aanwezige publiek op de beurs en de kijkers van de livestreams toe en verontschuldigde zich voor het offline zijn van de service, maar wist daarna te vertellen dat de activiteit inmiddels weer bijna op het niveau zit van voor de hackaanval en de daaropvolgende periode waarin het PSN offline was. Tretton bedankte gamers voor hun steun.

CinemaNow

Een deel van de online activiteiten komen van verschillende videodiensten, zoals Vudu, Netflix en Hulu. Daar komt nu een nieuwe partner bij: CinemaNow. Met deze service kunnen films gestreamd en gedownload worden. Net als de meeste andere videodiensten voor de verschillende spelcomputers zal CinemaNow waarschijnlijk niet beschikbaar zijn in Nederland.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou