PlayStation Move's Nunchuck krijgt een naam | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De PlayStation Navigation controller is uitgerust met een analoge stick, een vierpuntsdruktoets en de L-knoppen 1,2 en 3. Naast al deze knoppen die ook aan de linkerkant van de dualshock-controller te vinden zijn, zitten de X, O en home knoppen op deze controller, die ongeveer hetzelfde doel heeft als de nunchuck-controller van de Wii. Het apparaat is door de toevoeging van de X en O knoppen ook los van de Move-controller te gebruiken. Er zijn maximaal 4 controllers aan te sluiten op de PS3, dit kunnen willekeurige combinaties van de Navigation- en Move-controllers zijn.

PlayStation Move is een controller die ongeveer dezelfde functionaliteiten heeft als de Wii-afstandsbediening. Zeker in combinatie met de Navigation-controller is een vergelijking met de Wii-mote en Nunchuk snel gemaakt. De controllers komen deze herfst uit en kunnen gebruikt worden voor spellen als Heavy Rain en SOCOM 4: U.S. Navy Seals.

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou