PlayStation Move vanaf vandaag verkrijgbaar | Gamer.nl

PlayStation Move vanaf vandaag verkrijgbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Om van PlayStation Move gebruik te kunnen maken moeten spelers naast een Move-controller ook in het bezit zijn van een PS Eye-camera.

De hardware die nodig is voor Move wordt in verschillende bundels verkocht. De lo e Move-controller is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 40 euro. Het pakket met zowel de controller als de camera, evenals een demo-disc, kost 60 euro. Ook kan de subcontroller, die besturing via een analoge stick en een vierpuntsdruktoets biedt, voor 30 euro los aangeschaft worden.

Move-spellen

Daarnaast zijn vanaf vandaag de Move-games Sports Champions, Start the Party!, Kung Fu Rider en EyePet Move Edition verkrijgbaar. Ook geeft Capcom vandaag een patch vrij voor Resident Evil 5, die Move-functionaliteiten aan het spel toevoegt. Een soortgelijke update verschijnt volgende week ook voor Heavy Rain.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou