'PlayStation 5 is in eerste vier weken 3,4 miljoen keer verscheept'

'PlayStation 5 is in eerste vier weken 3,4 miljoen keer verscheept'

De PlayStation 5 zou in de eerste vier weken sinds lancering wereldwijd 3,4 miljoen keer zijn verscheept.

Dat claimt Digitimes te hebben vernomen van "bronnen binnen de industrie". Niet eerder werden er zoveel PlayStation-consoles in de eerste vier weken van lancering verscheept.

Volgens de website moeten er in 2021 16,8 tot 18 miljoen exemplaren van de console worden geproduceerd. Taiwan Semiconductor Manufacturing Company zou daarbij helpen voor extra productie van de custom 7nm CPU van AMD.

PlayStation 5 is sinds de lancering in november wereldwijd uitverkocht. In sommige regio ontvangen retailers om de zoveel tijd nieuwe exemplaren, maar ook die zijn meestal binnen enkele minuten uitverkocht, of worden geleverd aan mensen die voor lancering al een reservering hadden staan.

PlayStation 5
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dat een betrouwbare bron?

0
test

Ik hoop vooral dat Sony uit de scalpers-fuik kan komen, wat Nintendo amper lukt(e) omdat voorraadden nieuwe Switches meteen werden weggesnaaid door snelle jongens. En ook dat consolemakers bereid zijn met een andere oplossing te komen. Ga die dingen lekker zelf verkopen Sony, één per PSN-account of iets dergelijks.

0
test

@DasScar Kwestie van tijd, maar wel vervelend ja.

0

@DasScar Idd er zijn wel websites die aangeven 1 per klant te verkopen maar als je ff een fake mail aanmaakt kan je zo nog eentje erbij pakken. Beste kans op een PS5 is gewoon nu betalen voor de volgende levering ik heb ook toegegeven helaas

0
test

@RJOfficial Heb ik ook gedaan bij nedgame. Werd aangegeven dat ik bij de levering van begin 2021 zat maar heb hem vorige week al ontvangen. Viel dus positief mee. Had wel al half september de aanbetaling gedaan.

0
test

@DasScar ik hoop niet dat dit scalpers gebeuren niet bij de volgende generatie de prijs omhoog gooit omdat micro en Sony denken men betaald kennelijk toch zo 1000 euro voor een console.

0

Aanbevolen voor jou