PlayStation 5 inmiddels 7,8 miljoen keer verscheept

PlayStation 5 inmiddels 7,8 miljoen keer verscheept

Er zijn wereldwijd inmiddels 7,8 miljoen exemplaren van de PlayStation 5 verscheept. 

Dat heeft Sony laten weten tijdens het aankondigen van zijn financiële resultaten van het fiscale kwartaal dat op 31 mei 2021 eindigde. Sony wilde tot en met dat kwartaal 7,6 miljoen exemplaren van de PS5 verschepen, dus men heeft de verwachtingen met 200.000 exemplaren overtroffen.

Sony liet ook weten dat er inmiddels 115,9 miljoen exemplaren van de PlayStation 4 zijn verscheept. In het afgelopen kwartaal werden er één miljoen exemplaren van die console verscheept.

Verder zijn er inmiddels 47,6 miljoen PlayStation Plus-abonnees. Ter vergelijking waren er in dezelfde periode vorig fiscale jaar nog maar 41,5 miljoen abonnees. In totaal werden er 61,4 miljoen games in het afgelopen fiscale jaar verkocht voor PS4 en PS5 samen.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wil er best al een hebben, kijk regelmatig ff op die voorraadchecker van jullie maar tot nu toe zonder succes.. Nou ben ik nog best content met m'n PS4 Pro voorlopig, een échte reden voor een PS5 zou de nieuwe Battlefield of de PSVR2 voor me zijn.

0

Ik ben ook al een tijdje bezig een PS5 in mijn bezit te krijgen, maar het is gewoon niet te doen. Iedere keer als er weer een paar zijn zitten die scalpers er bovenop zo lijkt het. De goedkoopste disc-variant staat voor 750€ op marktplaats, nou mij niet gezien. Ik hoop dat die scalpers met een flinke partij in hun maag blijven zitten en er heel veel verlies op draaien. Kan Sony hier dan niets tegen doen? Winkels verplichten hun klanten te laten registreren en er maar 1 per klant verkopen of zoiets?

0

@Ziminar het is zwaar klote. Heel veel vrienden van mij vissen ook steeds achter het net. Maar die hebben gelukkig ook jouw instelling die gaan geen cent mee betalen. Denk dat het moeilijk aan te pakken is. Of je moet ze alleen fysiek in de winkel kunnen halen met registratie ja.

0
test

@Ziminar Ik heb de mijne via coolblue lotingsactie kunnen kopen, daarna gelijk op marktplaats gezet en dik 400 euro winst gemaakt. Het is maar wat je uit wilt geven.

0

@vVeen071 Waarom koop jij een PS5 dan als je hem meteen doorverkoopt?

0

@vVeen071 Sterf!

0
test

@vVeen071 Zeg je dit om te trollen of meen je dat nu :-) Als je het echt zo hebt gedaan, dan wens ik je de komende maand spuitende diarree en incontinentie toe.

0

@vVeen071 jij bent echt een kneus. Weet niet of je er plezier uit haalt om iemand anders zijn ogen uit te steken.

0
test

@Ziminar Ik zit er net zo in als jij. Ik heb het voorlopig maar opgegeven. Ik wil er erg graag een hebben, maar niet als het op deze manier moet. Veel liever reserveer ik er gewoon een. Dat ik dan een hele periode moet wachten, maakt mij dan niet meer uit. Ik weet dan in ieder geval dat hij binnen komt. Telkens naast te pot pissen vind ik veel vervelender. Ik wacht nog wel een jaar of twee totdat ze gewoon normaal verkrijgbaar zijn. Ik geef, net als jij, geen cent meer uit dan die €500,- die hij kost.

0

@Vogeltje Ja goed punt, misschien moet ik er gewoon niet eens meer aan denken. IK vind dit bericht van Sony dan wel vreemd. Ze zijn er neem ik wel van op de hoogte dat er bijna geen voorraad is en dat dat komt door scalpers. Dit bericht komt dan extra knullig over. Kijk we hebben er 8 miljoen verscheept, maar niet naar jullie. Je vraagt je bijna af of het ze wel interesseert of dat het ze alleen maar gaat om een getalletjes te noemen

0

Aanbevolen voor jou