'PlayStation 5-evenement wordt iets later in juni gehouden'

'PlayStation 5-evenement wordt iets later in juni gehouden'

Het PlayStation 5-evenement wat volgens eerdere geruchten op 4 juni gehouden zou worden, zou inmiddels een onbekend aantal dagen naar achteren verschoven zijn.

Op het evenement zou Sony volgens eerdere geruchten veel PlayStation 5-games tonen. VentureBeat-redacteur Jeff Grubb maakte hier eerder melding van - Grubb wist eerder al diverse andere informatie op voorhand bekend te maken, waaronder de onthulling van Unreal Engine 5. Ook Jason Schreier, voormalige Kotaku-redacteur, meldde dat het evenement op begin juni gepland stond.


In een nieuw artikel op VentureBeat meldt Grubb nu dat het evenement vanwege onbekende redenen een onbekend aantal dagen naar achteren is verschoven. Nog steeds zou het in de eerste helft van juni plaatsvinden. Wel zou het kunnen dat een aantal third-party games die tijdens de show onthuld zouden worden, nu al eerder door uitgevers aan het publiek worden getoond.

Grubb laat zich ook uit over een Microsoft-livestream in juni. Het bedrijf zou hier dieper ingaan op het uiterlijk en design van Xbox Series X, al is daar al redelijk wat over bekend. Zoals eerder door Microsoft bevestigd, gaat het evenement in juli over first-party games.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd of ze dan de console eens laten zien, maar vooral ook eens een prijs bekend maken.

0
test

@Linksquest Denk niet dat ze een prijs bekent gaan maken voordat Microsoft dat heeft gedaan.

0
test

@poklaan Ik had volgens mij gelezen dat Microsoft juist een keer gaat wachten totdat Sony een prijs bekend maakt.

0

Wat typisch weer dat dit soort informatie nog altijd niet van Sony zelf afkomstig is. En het is al over de tweede helft van mei! Werkelijkwaar, ik vraag me soms of of Sony hun marketing strateeg hebben ontslagen. Al sinds de afwezigheid van de E3 2019 zijn ze raar aan het doen qua eigen promotie.

0
test

@Quirinius Lijkt puur te maken te hebben dat ze Microsoft willen verslaan, wat ik een hele jammerlijke strategie vind. Heb het lef en de ballen om eerst met een statement te komen en ga niet de kat uit de boom zitten kijken.

0

@Kevin93w maar hoe zou dat 'verslaan' dan moeten werken, door altijd als tweede met de info naar buiten te komen? Overigens is het nu alweer enige tijd terug dat het design van de series X aan ons geshowed werd, dus daar lopen ze dan wel heel erg op achter. Ik kan dat geen 'verslaan' noemen.

0

Aanbevolen voor jou