Update: PlayStation 4-versie van Cuphead vandaag beschikbaar

Update: PlayStation 4-versie van Cuphead vandaag beschikbaar

Update: Cuphead is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4. Dit werd vandaag bekendgemaakt tijdens de Summer Game Fest-stream van Geoff Keighley.

De aankondiging wordt ondersteund door een stop-motion trailer onder begeleiding van een sfeervol nummer. Op het moment van schrijven is de game nog niet beschikbaar in de Nederlandse PlayStation Store. Het is dan ook nog niet bekend hoe duur de game is voor PS4.

Watch on YouTube

Origineel bericht:Cuphead stond kort op de Britse PlayStation Store.

Inmiddels is Cuphead er weer van afgehaald, maar op gameforum ResetEra heeft men een screenshot van de game in de digitale PlayStation 4-winkel gemaakt. De aanwezigheid van het spel op PSN is opvallend, aangezien Cuphead vooralsnog alleen op Xbox One, pc en Switch verkrijgbaar is.

Het is niet bekend of er binnenkort een aankondiging van een PS4-versie van Cuphead op de planning staat. Wel houdt Geoff Keighley vandaag een nieuwe Summer Game Fest-livestream waarin het nieuws van een populaire onafhankelijke studio onthuld. Mogelijk gaat dit wel om Cuphead. De

Watch on YouTube

begint vandaag om 17:00 uur.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb nooit zo veel tijd om moeilijke games te spelen ivm werk en kinderen maar vind deze game de art style zo gaaf.

0

@hulstpower door de (ja daar is ie weer ) de gamepass deze gespeeld heel erg leuk, maar verschrikkelijk moeilijk inderdaad

0
test

@Roy36NL huh? Hij zit toch niet in Gamepass, daar ben ik juist op aan het wachten. Als hij idd op de PS4 uit komt zullen ze wel een half jaar wachten tot de sales opdrogen voordat hij naar Gamepass komt.

0

@Roy36NL ik wist niet dat die in de pass is geweest?, ik had hem vorig jaar aangeschaft voor 16 euro meen ik. De game is niet duur en zeker waard voor zn geld. Ik heb de helft van de game op expert uitgespeeld , maar dit is wel echt mijn max cap qua skills geweest😅😅 Ook is deze game geweldig om samen op de bank te coopen. Helaas kan je elkaar niet joinen online.

0
test

@hulstpower hoe oud zijn je kids? Die van mij 8 en 10, merk wel dat ik nu echt weer tijd heb om veel te gamen, ze zijn zelf ook echte game nerds geworden nu natuurlijk.

0
test

@sandervs Mijn oudste word bijna 8 en de jongste bijna 1 en die zit overal aan dus kan alleen even gamen als ie ze middag tukje doet of in de avond als vrouw weg is. Maar kan nu wel met me oudste samen game daar geniet ik dan wel van en we spelen van alles samen.

0

Hij is inmiddels ook in de Nederlandse PS Store beschikbaar voor €19,99 :D https://store.playstation.com/nl-nl/product/EP8254-CUSA20469_00-CUPHEAD000000000

0

Aanbevolen voor jou