PlayStation 4-update beschikbaar, levert technische problemen op

PlayStation 4-update beschikbaar, levert technische problemen op

Vandaag is systeemupdate 8.00 voor de PlayStation 4 uitgekomen. Console-eigenaren die de update hebben gedownload ondervinden echter technische problemen.

Zo melden diverse gebruikers dat ze hun vriendenlijst niet kunnen zien. Dat is frappant, omdat de update juist bedoeld is om Parties en Messages te stroomlijnen.

Het is de bedoeling dat elke Party dankzij de update een bijbehorende groepschat heeft om deel van uit te maken - met dezelfde deelnemers dus - maar zonder beschikbare vriendenlijst kunnen mensen nu geen nieuwe Parties aanmaken. Een tijdelijke oplossing is via de Messages-app een Party aanmaken, in ieder geval tot het probleem opgelost is.

De update voegt ook nieuwe avatars toe, onder andere Bloodborne, Journey, God of War en Ghost of Tsushima. Daarnaast is het niet meer mogelijk om Events te maken, en het is ook niet meer mogelijk om privé Communities aan te maken, al blijven de bestande Communities intact. Deze veranderingen zijn echter wel bewust.

Verder zijn de Parental Controls verbeterd en zijn er meer opties voor de tweestapsverificatie. Tot slot is de Remote Play-app nu ook geschikt gemaakt voor PlayStation 5. Alle aanpassingen zijn op PlayStation Blog te bekijken.

Het is niet duidelijk wanneer de technische problemen die update 8.00 veroorzaken opgelost zijn. Sony heeft nog niet gereageerd op de problemen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

😑.

0

De slechtste update ooit , deze update heeft heel het party systeem verneukt , en dan alsnog maar gezwegen van het feit dat ze al je audio opnemen? Nu moet je 100 uur wachten voor dat je een party kan maken , aub fix dit

0

Aanbevolen voor jou