PlayStation 4 Slim unboxing onthult nieuwe controller | Gamer.nl

PlayStation 4 Slim unboxing onthult nieuwe controller | Gamer.nl

Er is een unboxing video verschenen van de kleinere PlayStation 4. Uit de beelden blijkt dat er ook een aangepaste DualShock 4 controller is inbegrepen bij de console.

Het bestaan van de kleinere PlayStation 4 was tot kort geleden nog enkel een gerucht, maar inmiddels zijn er al meerdere afbeeldingen en video's van het apparaat verschenen.

In onderstaande video wordt de PlayStation 4 Slim uitgepakt en is het apparaat van dichtbij te zien. Ook blijkt uit de beelden dat er een nieuwe controller is inbegrepen. De grootste verandering is dat de lichtbalk op de controller nu ook aan de voorkant doorschijnt. Op deze manier kunnen gebruikers duidelijker zien welke speler ze zijn via de kleur van het licht. Ook is de vierpuntsdruktoets matte gemaakt en zijn de knoppen en analoge stick grijzer.

De PlayStation 4 Slim is nog niet officieel aangekondigd door Sony. Het apparaat wordt waarschijnlijk samen met de PlayStation Neo aangekondigd tijdens Sony's persconferentie op 7 september om 21:00 uur Nederlandse tijd. Deze persconferentie zal ook te zien zijn via Gamer.nl.

PlayStation 4 Slim
PlayStation 4 Slim
PlayStation 4 Slim
PlayStation 4 Slim
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou