PlayerUnknown's Battlegrounds verkoopt 2 miljoen keer, nieuwe maps in de maak | Gamer.nl

PlayerUnknown's Battlegrounds verkoopt 2 miljoen keer, nieuwe maps in de maak | Gamer.nl

PlayerUnknown's Battlegrounds is sinds de release op Steam Early Access 2 miljoen keer verkocht. Ook zijn er nieuwe maps in de maak en houdt de ontwikkelaar een livestream om geld op te halen voor een goed doel.

CEO van Bluehole inc., Gang-Seok Kim, zegt: "Een van de belangrijkste redenen dat we deze mijlpaal konden behalen, is dat we een toegewijde community hebben die ons geholpen heeft om PlayerUnknown's Battlegrounds verfijnen.

We zijn blij dat we Gamers Outreach kunnen steunen in hun mi ie om kinderen in het ziekenhuis te voorzien van recreatie en hun familie kunnen helpen met het omgaan met een lange behandeling."

De livestream begint donderdagavond om 18:00 uur en duurt tot 02:00 uur. Bluehole heeft opgeroepen om te doneren voor Gamers Outreach en zal alle donaties verdubbelen tot 100.000 dollar.

Tot slot heeft Daniel Track van de game gemeld dat er twee nieuwe maps voor de game in de maak zijn. De eerste is een "kleinschalig woestijndorp" en de ander een eiland met een "ijzig midden en jungle aan de rand". Hieronder is een tweet met een schets te zien, waarin hij zegt dat de volgende editie van het tijdschrift Game Informer meer informatie bevat.

Lees in onze preview waarom de game zo populair is op Steam.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou