PlatinumGames wil Bayonetta 3 ook graag aan de buitenwereld tonen

PlatinumGames wil Bayonetta 3 ook graag aan de buitenwereld tonen

PlatinumGames wil Bayonetta 3 ook graag tonen aan de buitenwereld, maar stelt fans wel gerust over de progressie die wordt geboekt.

Bayonetta 3 voor de Nintendo Switch werd in december 2017 aangekondigd middels een logo tijdens The Game Awards, maar daarna is er niets meer van het spel vernomen. "Iedereen wil het dolgraag zien, en wij zitten ook te wachten tot we het uit kunnen geven", aldus Hideki Kamiya, de bedenker van de franchise. "Iedereen die aan het project werkt is erg trots op wat ze maken en wil graag dat iedereen het kan zien."

Volgens Kamiya ligt het echter niet alleen aan PlatinumGames wanneer een trailer naar buiten wordt gebracht. "We wachten tot de dag dat we het kunnen laten zien. We willen dat iedereen ons toejuicht terwijl we de laatste ontwikkelfase ingaan. We willen het ook tonen!"

Daarmee lijkt Kamiya te suggereren dat de Japanse studio ook afhankelijk is van wanneer Nintendo acht het beste moment te zijn voor een onthulling. Dat lijkt Kamiya min of meer te bevestigen: "Uiteindelijk is het niet onze beslissing wat te zeggen en wanneer het te zeggen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op dit moment speel ik deel 1 op PC. Doet mij erg denken aan Devil may cry.

0
test

@velocityx Vrij logisch, Kamiya is zowel de bedenker van DMC als Bayonetta. Daarnaast is Bayonetta als het ware een spiritueel vervolg op DMC.

0

Aanbevolen voor jou