PlatinumGames onthult dit jaar meer games

PlatinumGames onthult dit jaar meer games

PlatinumGames onthult dit jaar meer games. Dat meldt Bayonetta 3-regisseur Hideki Kamiya tijdens een livestream van href="https://live2.nicovideo.jp/watch/lv329424101" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Arcade Archives.</a>

"Nou, ik denk van wel. We zijn hard bezig met nieuwe dingen als Bayonetta 3", antwoordt Kamiya op de vraag of hij druk is met nieuwe projecten. "Niet dat ik veel kan zeggen, maar ik hoop dat we je gedurende dit jaar een update kunnen geven."

Daar voegt hij aan toe updates te geven over 'een aantal' onaangekondigde games. "Het punt is, ik probeer een hoop te doen. Ik wil wat hype in de industrie brengen."

Momenteel werkt PlatinumGames aan minstens drie games: Bayonetta 3 voor de Nintendo Switch, Babylon's Fall voor PlayStation 4 en pc en Project G.G. Geen van de games heeft nog een releasedatum.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goed nieuws, PlatinumGames games zijn geweldig!

0
test

Laat ontwikkelaars nu maar leren de tijd te nemen. Platinum games bevatten naar mijn ervaring ook weinig bugs. En of je ze dan leuk vind of niet is een smaak, maar afgewerkt zijn ze wel. Men ziet het nu met cyberpunk 2077 wat het doet als je verkeerde keuzes maakt. Dus iedereen die het belachelijk vind als een game langer duurt, je krijgt een onafgemaakt product als het sneller moet. Als voorbeeld de lichte ophef rondom metroid prime 4 toen die ineens bekend werd overnieuw te zijn begonnen met ene andere ( en de enige ervaren) studio. Toen vinden veel mensen het raar en weet ik veel wat. Naar als je nu kijkt naar recente games dan denk ik dat het met veel gejuich ontvangen mag worden dat er ontwikkelaars als Nintendo, of Rockstar en mogelijk dus ook Platinum games zijn omdat die hun games durven de cancelen of helemaal overnieuw te maken omdat ze al merken dat het gewoon niet goed is. En die bovenal de tijd nemen en niet elke maand een game willen hebben. Dus ik vind het niet erg dat bayonetta 3 al so lang op zich laat wachten. Laat ze aub de tijd nemen. En gelukkig dat Nintendo ze met die game schijnbaar ook alle tijd bied. Ik ben ook benieuwd naar de overige aankondigingen.

0

Aanbevolen voor jou