Update: Trailer Project GG verschenen

Update: Trailer Project GG verschenen

Update: Inmiddels is Project GG officieel onthuld via de speciale website van Platinum Games. Hier is ook de eerste trailer uitgebracht die hieronder te zien is.

Het gaat om een korte teaser trailer van anderhalve minuut. In de trailer wordt de stad geteisterd door aliens.Wanneer de game uitkomt en voor welke platformen deze gaat verschijnen is nog niet bekend. Je kan het originele bericht hieronder lezen.

Watch on YouTube

Origineel bericht: In het Japanse tijdschrift Famitsu heeft PlatinumGames Project GG aangekondigd. De game wordt een spirituele opvolger van superheldengames Viewtiful Joe en The Wonderful 101.

De Japanse website Ryokutja plaatste een interview met Bayonetta-bedenker Hideki Kamiya en Atsushi Inaba over de game. Project GG lijkt om een superheld te draaien die kan transformeren tot een reus, en de game moet op verschillende manieren 'spelen met de verwachtingen' van spelers. Ook maken Kamiya en Inaba de vergelijking met de serie Ultraman.

Momenteel werken er ongeveer vijftien mensen aan de game, maar de studio wil uitbreiden naar een team van honderd man. Het is daarnaast de eerste game die PlatinumGames zelf uitgeeft, nadat de studio een aanbod van Tencent afsloeg,en moet op zoveel mogelijk platformen verschijnen.

Aangezien Project GG nog in een vroege ontwikkelfase is, zijn details nog schaars. De game is onderdeel van de Platinum 4, een viertal games dat bij de studio in ontwikkeling is. In het interview onthullen Kamiya en Inaba dat de laatste twee titels geen ports, maar nieuwe games zijn, waarvan de vierde 'erg interessant' is.

Wonderful 101 is de eerste game van de Platinum 4 en verschijnt dit jaar voor Nintendo Switch. Ook is Bayonetta 3 nog steeds in ontwikkeling.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Viewtiful Joe staat nog steeds in mijn top 10 beste games ooit. Echt een ontzettend dikke aanrader. Ik ben blij dat er een spiritueel vervolg komt.

0

Aanbevolen voor jou