Platinum Games werkt aan grote multiplayergame | Gamer.nl

Platinum Games werkt aan grote multiplayergame | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In eerdere Platinum-games als Bayonetta en MadWorld en het aankomende Vanquish zitten geen multiplayermodi, maar de Japanse ontwikkelaar wil dit goedmaken door een grootschalige multiplayergame te ontwikkelen. "We hebben nog niets aangekondigd, maar we werken er op dit moment aan", aldus Inaba tegenover NowGamer.

De multiplayergame is niet het enige project dat Platinum heeft lopen. "Er zijn veel verschillende projecten waar we intern mee bezig zijn, maar wacht op verdere aankondigingen", aldus Inaba.

Platinum's nieuwe game, Vanquish, verschijnt op 22 oktober op Xbox 360 en PlayStation 3. In de wereld van Vanquish strijden de Ru en en Amerikanen om de laatste overgebleven energiebronnen. Wanneer de Ru en een Amerikaans ruimtestation overnemen en deze gebruiken om San Francisco te vernietigen moet de geheime agent Sam met behulp van een futuristisch gevechtspak de Ru en tot een halt roepen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou