Planning Animal Crossing: New Horizons-updates wordt mogelijk aangepast

Planning Animal Crossing: New Horizons-updates wordt mogelijk aangepast

Het is mogelijk dat toekomstige updates voor Animal Crossing: New Horizons beïnvloed worden door de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus.

Dat meldt regisseur Aya Kyogoku in een interview met The Washington Post. Ze werd gevraagd of het coronavirus invloed had op de content die na de lancering voor de game moet uitkomen. "We weten nog niet zeker of we iets moeten verschuiven, maar ik denk dat we er zeker flexibel in moeten staan." Producent Hisashi Nogami vulde aan: "Qua ons ontwikkelteam, moet ik denken aan hun gezondheid en welzijn."


Binnen het Nintendo-team dat het vorige week uitgekomen Animal Crossing: New Horizons heeft afgeleverd, wordt gewerkt aan diverse updates voor de game. Die worden bijvoorbeeld op speciale dagen, zoals feestdagen, uitgerold voor spelers. Zo vind in de eerste helft van april een speciale periode rondom Pasen plaats in het spel, genaamd Bunny Day. Dit evenement is al toegevoegd aan de game via versie 1.1.0.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk dat ze nu eerst het multiplayer probleem zullen aanpakken want ze krijgen op dit moment vooral negatieve reviews omdat het spelen met meerdere accounts op een console niet prettig werkt voor de andere accounts behalve degene die het spel begonnen is

0

Wat een game is dit, jongens. Ik doe weinig andere dingen op het moment. De ideale game om in quarantaine toch nog even een ontspannen uitje te hebben.

0

Aanbevolen voor jou