Pixeljunk Shooter 2 wordt een 'echt vervolg' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ook meldt Cuthbert dat het vervolg "een hoop gave dingen" bevat. Zo worden er onder andere nieuwe pakjes toegevoegd om de krachten van de speler te veranderen en wordt ervoor gezorgd dat de besturing vloeiender aanvoelt dan het eerste deel. In de volgende uitgave van Official PlayStation Magazine wordt de game officieel onthuld.

Pixeljunk Shooter

Pixeljunk Shooter kwam in december 2009 uit op PlayStation Network. In de game besturen maximaal twee spelers ontdekkingsvoertuigen door ondergrondse stelsels. De game bevat hoofdzakelijk shooter-elementen, maar spelers moeten ook de nodige strategie gebruiken om door levels heen te komen. Er kan online een score geüpload worden om een plek in de ranglijsten te veroveren en de speler kan gamebeelden uploaden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou