'Pikmin 3 voor Switch is bijna klaar voor release'

'Pikmin 3 voor Switch is bijna klaar voor release'

Pikmin 3 Deluxe voor de Switch wordt binnenkort mogelijk onthuld en uitgegeven.

Dat meldde Venture Beat gisteren in het nieuwtje over de aankondiging van Paper Mario: The Origami King. Een Switch-versie van Pikmin 3 was al langer onderdeel van een overkoepelend gerucht waarin ook een nieuwe Paper Mario werd genoemd. Dat maakt de mogelijkheid dat Pikmin 3 naar Switch komt ook een stuk aannemelijker.

Venture Beat haalt ook het eerdere gerucht over mogelijke Switch-versies van diverse driedimensionale Mario-games weer aan. Ook die games zouden binnenkort worden getoond. Eerdere berichten meldden dat games als Super Mario 64, Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy en Super Mario 3D World naar de Switch zouden komen.

In de Pikmin-reeks landen spelers met een groepje ruimtereizigers op een mysterieuze planeet die verdacht veel op een uitvergrote versie van de aarde lijkt. Hier besturen ze de plantaardige Pikmin. Deze wezentjes doen wat spelers hen opdragen, van bruggen bouwen tot vijanden aanvallen en fruit terug naar de basis dragen. De derde Pikmin verscheen in 2013 op de Wii U.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zou tof zijn! Pikmin blijft een speciale game.

0
test

Zeker momenteel in de komkommertijd is dit wel relaxed nieuws

0

Aanbevolen voor jou