Pikmin 3 Deluxe voor Nintendo Switch onthuld

Pikmin 3 Deluxe voor Nintendo Switch onthuld

De Wii U-game Pikmin 3 komt in Deluxe-uitvoering naar de Nintendo Switch.

Dat heeft Nintendo gisteren onthuld. Het spel komt vanaf 30 oktober zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar. Pikmin 3 Deluxe kan nu alvast digitaal gereserveerd worden via de Switch eShop.

Pikmin 3 Deluxe bevat alle content uit de oorspronkelijke game, inclusief de extra missies die als downloadbare content voor de game verschenen. Ook zitten er nieuwe zijmissies in het spel, alsmede een nieuwe moeilijkheidsgraad en de mogelijkheid om heel de game met een vriend of vriendin te spelen.

Pikmin 3 verscheen eerder al voor de Wii U en laat spelers met drie astronauten de plantaardige wezentjes kweken om ze het zware werk te laten opknappen. Pikmin volgen de speler en kunnen bruggen bouwen, muren afbreken, vijanden uitschakelen en voedsel terug naar het ruimteschip dragen. Er gingen al geruime tijd geruchten dat Pikmin 3 naar de Switch overgezet zou worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch wel echt leuk, die shadow drop aankondigingen! :) Verder kan ik begrijpen dat mensen die de game al gekocht hebben voor de Wii U, deze versie links laten liggen, aangezien het gewoon een enhanced port is. Ik ga 'm wel aanschaffen, aangezien ik Pikmin 3 nooit gekocht/gespeeld heb voor/op de Wii U. Voor mij zal het dus een compleet nieuwe (en nu dus iets uitgebreidere) ervaring zijn! Verder heeft iedereen het recht om te blijven "klagen" m.b.t. Wii U ports voor de Switch, maar aangezien de Switch userbase NU AL +/- 5x groter is dan de Wii U userbase, snap ik de keuze -vanuit Nintendo's kant- wel. Nintendo wil dat hun vergeten Wii U exclusives een nieuwe kans krijgen en voor een nieuwe groep gamers beschikbaar worden. Al gekocht of vind je het te duur? Lekker links laten liggen en doorrr.

0

@PietS. Precies de WII U was niet voor iedereen ik heb er wel veel plezier uitgehaald. Switch is zo’n succes denk ook met een geheel nieuwe doelgroep erbij dat ze zulke spellen ook willen introduceren bij dat nieuwe publiek

0
test

@Roy36NL Exactemundo!

0

Aanbevolen voor jou