Pianolegende Chopin in Japanse 360 RPG Trusty Bell | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De Japanse markt is voor Microsoft nog maar lastig teoverwinnen. Sony en Nintendo heersen daar en de consument haalt nog maaraarzelend de consoles van Microsoft in huis. Met nieuwe RPG’s gericht op diemarkt moet daar verandering in komen. Eén van die spellen is het prachtigeTrusty Bell, uitgegeven door Namco Bandai en ontwikkelt door Tri-cresconendo’s.In het spel speelt pianolegende Chopin de hoofdrol.

De beroemde Poolse componist Chopin was nooit echt gezond. Op eenleeftijd van 39 jaar verloor hij zijn leven aan tuberculose. In Trusty Bellvolgen we de laatste uren van zijn leven in een denkbeeldige wereld volmonsters en magie. Hier zal hij, samen met zijn vrienden, tegen zijn ziektemoeten vechten.

Het is een erg zwaar onderwerp dat voor een bijzonder mooi spellijkt te zorgen. De piano speelt uiteraard een grote rol in Trusty Bell, zoalsook hier in de eerste reclame te zien is. Grafisch ziet het spel er al subliemuit en het is te verwachten dat het een emotionele rit wordt naar het einde vanChopin’s leven. Of zou hij zichzelf in de denkbeeldige wereld van Trusty Bellkunnen redden? Meer screenshots in de gamepagina.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou