Phil Spencer: 'PlayStation 4 Pro is een Xbox One S-concurrent' | Gamer.nl

Phil Spencer: 'PlayStation 4 Pro is een Xbox One S-concurrent' | Gamer.nl

Phil Spencer heeft in een interview met href="http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-12-the-big-interview-xbox-boss-phil-spencer">Eurogamer </a>over de Xbox One X aangegeven dat hij de PlayStation 4 Pro niet ziet als een concurrent voor de Xbox One X. In plaats daarvan zou de console concurreren met de goedkopere One S.

"Ik kijk meer naar de Pro als een concurrent van de Xbox One S, dan van de One X. Dit is een echte 4k-console. Als je gewoon naar de specs van het apparaat kijkt, dan is het geen partij voor elke andere console op de markt."

Ondanks het uitbrengen van de One X, denk Spencer dat de Xbox One S het meest gaat verkopen in 2018. De Xbox One S heeft een adviesprijs van 249 euro, terwijl de Xbox One X 499 euro gaat kosten.

Ook wijdde Spencer zich uit over de first-party-aankondigingen van Microsoft. Spencer noemt Forza Motorsport 7, Ori and the Will of the Wisps en Sea of Thieves als waardevolle aankondigingen, maar geeft toe dat het bedrijf nog kan groeien op dit gebied. Voor de nieuwe Halo en Gears of War was het volgens Spencer nog te vroeg, net als een aantal andere games.

Microsoft kondigde maandag de Xbox One X aan. Lees hier meer over de afmetingen van de console ten opzichte van de PS4 Pro.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou