Phil Spencer praat over de prijzen van next-gen-games

Phil Spencer praat over de prijzen van next-gen-games

Phil Spencer heeft zich uitgesproken over de prijzen van next-gen-games. Dat deed hij in gesprek met The Washington Post.

De aanleiding voor het interview was de aankondiging van 2K Games dat de next-gen-versies van NBA 2K21 70 dollar gaat kosten (ongeveer zestig euro). Dat is tien dollar duurder dan momenteel.

Spencer wilde geen uitspraak doen of de first-party-games van de Xbox Series X ook 70 dollar gaan kosten, maar gaf aan dat de gamers toch uiteindelijk de prijs bepalen. “Als industrie kunnen we doen wat we willen met de prijs”, zei het Xbox-hoofd.

“Ik ga niet negatief doen over partijen die een nieuw prijspunt bepalen voor hun games omdat ik weet dat ze het doen aan de hand van hun persoonlijke behoeftes en strategie. Ik weet dat uiteindelijk de gamers met hun portemonnee de prijs van de games bepalen en ik het volledige vertrouwen in dat systeem."

De Xbox Series X moet ergens dit najaar gaan uitkomen. Aankomende donderdag worden er tijdens de Xbox Games Showcase gameplaybeelden van verschillende first-party-games getoond.

Xbox Series X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gelukkig zijn en blijven er genoeg opties om games ergens anders voor een paar euro goedkoper te krijgen.

0
test

Games zijn tegenwoordig zo duur geworden om te ontwikkelen dat ik het juist niet meer dan redelijk vind om er eens wat meer voor te betalen.

0
test

@WvA Ligt eraan welke uitgever het is kijk maar naar Rockstar, EA, Epic die verdienen zo ontiegelijk veel geld met microtransacties. Dan vind ik het abnormaal dat je ook nog je gameprijzen omhoog gaat doen.

0
test

@WvA 🤨🤔 jij wilt graag van je centen af?

0

Aanbevolen voor jou