Phantom: nieuwe, supersnelle gameconsole | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Infinium Labs kondigt vanuit het niets zomaar een nieuwe gameconsole aan waarvan men beweert dat deze sneller is dan de Xbox, Gamecube en PS2, oftewel dat het de snelste console op de markt gaat zijn. De console genaamd Phantom zal standaard uitgerust zijn met een breedbandverbinding. Het zal dan ook mogelijk zijn om spellen te downloaden via je console. Daarnaast heeft de console de nodige multiplayermogelijkheden.Infinium continue introducing the 'Phantom', claiming that there are currently 32,679 retail game titles available and 418 shareware game titles not including; adult, casino, sequels and new releases of the past 6 months. A lofty claim indeed. Moreover, all these titles will be distributed electronically.

The Phantom gaming Console is apparently the first to offer a bundled 2.4 GHz wirele controller along with the ability to add-on additional wirele controls, racing steering wheels, joysticks, keyboard and mouse.

Veel specifacties wil men nog niet geven, maar men weet al wel te vertellen dat er reeds 32,679 games beschikbaar zijn voor het systeem op dit moment, wat ons doet vermoeden dat het hier gaat om een goedkope PC in een doosje die gekoppeld is aan een server waavandaan gewone PC-games gedownload worden.

Of dat echt het geval is, is natuurlijk puur speculatie, maar het siddert alvast een addertje onder het gras wat het succes van deze console wel eens zou kunnen ondermijnen. Maar de makers hebben er vertrouwen in. Lees hier meer over dit apparaat. HomeLan heeft ook nog een interview met de ontwikkelaars van de console voor je klaarstaan.Met dank aan Silver en HanTheMan voor het melden van dit nieuws.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou