PES6 tot einde jaar op Xbox 360, niet een heel jaar | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Oef oef, wat heeft Microsoft een potje staan liegen op de GamesConvention. Ik krijg er haast een naar gevoel in de buik van, hoemoeten de mensen die hebben staan verkondigen dat zowel FIFA 07 als ProEvolution Soccer 6 een jaar lang exclusief op de Xbox 360 beschikbaarzouden zijn, zich nu voelen? Ja, men verdedigt zich waarschijnlijk doorte zeggen dat er enkel over 'een jaar' gesproken is en dat ditbetekende 'dit jaar'. Maar hey, daar trappen wij niet in.

Wat is namelijk nu weer het geval. Eerder was bekend gemaakt dat FIFA07 maar tot het einde van 2006 exclusief op de Xbox 360 beschikbaar zouzijn en niet een heel jaar lang. Pro Evolution Soccer 6 zou echter welgewoon 12 maanden enkel op de Xbox 360 verkrijgbaar zijn. Wat blijktnu, dit is onzin.

FIFA 07

Konami's Shingo 'Seaba ' Takatsuka heeft namelijk laten weten dat ook Pro Evolution Soccer 6 enkel tot het einde van 2006enkel op de Xbox 360 verkrijgbaar zal zijn. Hij merkt hier verder bijop dat er van exclusiviteit in de vorm van een grote deal helemaal geensprake is, maar dat er enkel een Xbox 360-versie is omdat dePlaystation 3-versie nog niet ver genoeg gevorderd is. VolgensTakatsuka is het in theorie mogelijk om in de lente de PS3-versie vanPro Evolution Soccer 6 klaar te hebben. Echter, omdat de PS3-versie nogniet klaar is, zal deze in term van de halve deal niet voor 1 januari2007 verschijnen.

Pro Evolution Soccer 6

Maar goed, na alle ophef blijkt nu dus dat zowel Pro Evolution Soccer 6en FIFA 07 maar tot het einde van dit jaar enkel op de Xbox 360verkrijgbaar zijn en niet 12 maanden lang zoals Microsoft verteld heeft.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou