PES 2012-patch introduceert myPES | Gamer.nl

PES 2012-patch introduceert myPES | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met myPES, dat aanvankelijk in bètavorm wordt uitgebracht, kunnen spelers wedstrijduitslagen delen via Facebook. De uiteindelijke versie van myPES verschijnt later in oktober. Hiermee wordt het mogelijk om statistieken en achievements te delen en kunnen besloten en publieke competities worden aangemaakt. 

Als reactie op feedback van gebruikers bevat de patch tevens verschillende inhoudelijke verbeteringen. Zo is onder andere de kunstmatige intelligentie verbeterd en kan uit verschillende speelstijlen gekozen worden, variërend van technisch tot fysiek. Ook is het online systeem aangepast en word je bij online potjes eerder aan een tegenstander van hetzelfde niveau gekoppeld. PES 2012 verschijnt 14 oktober voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou