'Personages Dishonored 2 voelen totaal verschillend aan' | Gamer.nl

'Personages Dishonored 2 voelen totaal verschillend aan' | Gamer.nl

In Dishonored 2 kunnen spelers met twee verschillende personages spelen: Corvo en Emily. Beide personages voelen volgens ontwikkelaar Harvey Smith totaal verschillend aan.

De game begint met Emily, maar na een proloog kunnen spelers kiezen tu en haar of het hoofdpersonage uit het eerste deel, Corvo. Wanneer spelers de keuze hebben gemaakt, kan er niet geschakeld worden tu en de personages. 

"Emily vecht met meer fine e dan Corvo", aldus Smith. "Corvo heeft de kla ieke Po e ion, Rat Swarm en Blink, maar Emily heeft Far Reach, Shadow Walk en Mesmerize. Dit zijn krachten waar nooit iemand over heeft gehoord.

Far Reach werkt door een "magische snaar" af te vuren die spelers naar het doel trekken, in plaats van er direct naar teleporteren zoals bij Blink. Daardoor is Emily tijdens de tocht naar het doel zichtbaar, maar het heeft wel andere voordelen: "Je kunt aan muren plakken en iemand naar je toe trekken en ze in de lucht doden. Het voelt anders en geeft je momentum."

Emily en Corvo hebben beiden apart ingesproken stemmen, waardoor ze hun eigen perspectief over verschillende situaties uitdrukken. "Corvo is een oudere kerel en hij komt voor het eerst thuis. Emily is een beetje een crimineel die op vlucht geslagen is en ze is nog jong, 25."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou