Persona 4 Vita aangekondigd, Persona 5 in de maak | Gamer.nl

Persona 4 Vita aangekondigd, Persona 5 in de maak | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Persona 4: The Golden, zoals de PS Vita-versie wordt genoemd, bevat extra animaties, een nieuw personage en aanvullend stemwerk. Ook komt er een netwerkfunctie die spelers anderen om hulp laat vragen wanneer zij op het punt staan dood te gaan in een van de dungeons in het spel.

Naast de aankondiging van Persona 4 voor Vita, bericht de Famitsu ook over de komst van een vechtgame in het Persona-universum genaamd Persona 4: The Ultimate in Mayonaka Arena. Deze zou in de zomer van 2012 voor PlayStation 3 en Xbox 360 moeten verschijnen in Japan.

Persona 5

Over het volgende deel in de serie, Persona 5, meldt Famitsu tot slot dat het Persona-team weer op de game is gezet. Een groot deel hiervan werkte de afgelopen tijd aan de puzzel-RPG Catherine. Verder is nog nauwelijks iets bekend over Persona 5, enkel dat character designer Shigenori Soejima en componist Shouji Meguro er weer aan werken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou