PC-versie Super Meat Boy komt op 30 november | Gamer.nl

PC-versie Super Meat Boy komt op 30 november | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We vroegen Valve eigenlijk lacherig of we de Headcrab mochten gebruiken en ze zeiden nog ja ook. We houden van Steam, heel erg zelfs. Microsoft is de chick waarmee je wat aanpapt, Steam is de vrouw waar je je hele leven mee doorbrengt", aldus Team Meat.

De Headcrab zal Gish uit de Xbox Live Arcade-versie gaan vervangen. Spelers die de PC-versie via andere wegen aanschaffen krijgen Goo Ball van het spel World of Goo als speelbaar personage. Hoeveel het spel in Europa precies gaat kosten is niet bekend. De Amerikaanse prijs voor het spel is 15 dollar. 

Super Meat Boy is sinds vorige maand al verkrijgbaar op Xbox Live Arcade. Het spel kost daar op dit moment nog 800 Microsoft-punten. Na 21 november zullen Xbox 360-gebruikers echter 1200 punten neer moeten tellen om de game aan te schaffen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou