PC-versie Ryse bevat geen microtransacties, wel alle dlc | Gamer.nl

PC-versie Ryse bevat geen microtransacties, wel alle dlc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Ryse komt 10 oktober op de pc uit. Crytek schrijft dat alle vier dlc-pakketten direct bij de launch gratis beschikbaar zijn. Ook belooft de ontwikkelaar dat het spel geen microtransacties bevat, zoals wel het geval was met de Xbox One-versie. Wie het spel pre-ordert, krijgt de soundtrack van het spel als lo e download.

Ryse: Son of Rome kwam op 22 november 2013 uit als launchtitel voor de Xbox One. De game maakt daar gebruik van een controller, maar spelers kunnen ook legioenen besturen met stemcommando's via de Kinect. Gamer.nl gaf de Xbox One-versie een vier.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou