Rockstar Games legt nieuwe versie Red Dead Redemption 2 vast

Rockstar Games legt nieuwe versie Red Dead Redemption 2 vast

Rockstar Games heeft een nieuwe versie van Red Dead Redemption 2 vastgelegd. Mogelijk gaat het om de pc-versie van de game.

Er zijn in het verleden meerdere hints geweest naar een pc-versie van Red Dead Redemption 2, dat Rockstar eind vorig jaar net als het origineel aanvankelijk alleen voor consoles uitbracht. Eerder diende Rockstar Games een beoordeling voor 'Bonaire' in, dat vervolgens werd geweigerd. Velen vermoedden dat het ging om dlc voor de game.

Het lijkt er echter op dat het ging om de pc-versie van Red Dead Redemption 2, want na een tweede afwijzing is de game te vinden op de Australische classificatiewebsite. De beoordeling is identiek aan de andere versies en vergelijkbaar met de pc-versie van GTA 5 wordt de game los vermeld.

Red Dead

Rockstar Games Launcher

Hoewel het nog geen officiële bevestiging is dat Rockstar Games een pc-versie van de game uitbrengt, lijkt het erop dat de uitgever zich klaarmaakt voor een aankondiging. Recent lanceerde daarnaast de Rockstar Games Launcher, een platform voor alle pc-games van de ontwikkelaar.

Recent merkten Red Dead Online-spelers op dat er zombies voorkomen in de game. Dit was vlak na de lancering van de laatste grote update, die roleplaying introduceert.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kom maar op.. zal me niet verbazen als hij rond november in de winkels ligt.

0

Lijkt me een mooie game maar weet niet of dit iets voor mij zal zijn. Zal hem mogelijk ooit dan een keer halen in een steamsale

0

Aanbevolen voor jou